SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Kinderopvang Eigen-Wijs neemt kinderopvang in Almen over

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - ALMEN - Kinderopvang Smallsteps - Partou in Almen is op 1 januari 2022 onderdeel geworden van Kinderopvang Eigen-Wijs uit Lochem. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang, zoals deze op dit moment in Almen aanwezig zijn, worden op dezelfde wijze voortgezet. Dit betekent dat de pedagogisch medewerkers die in Almen werkzaam zijn, in dienst zijn gekomen bij Kinderopvang Eigen-Wijs. Zij blijven dus het vaste gezicht voor de kinderen en hun ouders in Almen.

Al 8 jaar wordt de kleinschalige Kinderopvang Eigen-Wijs in Lochem gerund door Froukje Muileman-Pluim en Ilse Brinkerink. Zij werken met een vast team pedagogisch medewerkers. Samen dragen ze zorg voor een warme en sfeervolle omgeving met oprechte aandacht en interesse voor de kinderen. Een huiselijke omgeving waarin een kind goed gedijt.

Kinderopvang Eigen-Wijs kent de lokale markt en hoopt als kleine organisatie ook aan de vraag en behoefte vanuit Almen te kunnen voldoen. Zo zullen ze in samenwerking met het personeel en de Ouder Commissie proberen in te spelen op wat er lokaal nodig is.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.