SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Restaurant en Spelerij de Witte Wieven in Zwiep is weer begonnen met afhalen en bezorgen

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZWIEP - In het kader van LokaalLochem helpt kunnen ondernemers gratis een artikel plaatsen op de website van LokaalLochem. Deze keer een bijdrage van Restaurant en Spelerij de Witte Wieven. Ook iets plaatsen? Mail [email protected].

Restaurant en Spelerij de Witte Wieven heeft haar deuren moeten sluiten. De nieuwe maatregelen die zaterdag zijn aangekondigd zijn zondagochtend om 05.00 uur ingegaan. Bij de Witte Wieven zitten ze alleen niet stil en staan altijd klaar voor hun gasten.

Wil je dus genieten van de heerlijke gerechten dan is tussen 12.00 en 18.00 uur er de mogelijkheid om jouw bestelling door te geven. Dit kan op het telefoonnummer 0573-745002 of via whatsapp op 0630518043. Afhalen en bezorgen kan van 16.30 tot 19.30 uur. Ze bezorgen in een straal van 10 km. Bezorgen is gratis.

Wil je voor de kerstdagen eten bestellen? De Witte Wieven komt bij je thuis met de Kerstbrunch. Nu de Kerstbrunch niet op locatie bij de Restaurant en Spelerij de Witte Wieven zelf kan doorgaan, gaan zij er toch voor zorgen dat je lekker kunt genieten van de brunch-to-go!

Kijk snel op www.dewittewieven.nl/afhalen-bezorgen

"Ik heb een vraag aan ons allen. Help ons en laat ons en al onze collega's niet in de steek. Steun ze waar je ze steunen kan. Want de ondernemers laten hun personeel ook niet in de steek", laat de Witte Wieven weten via hun Facebook pagina.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.