SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Dit zijn de voordelen van reclame maken met spandoeken

  •  Partner Content
  •  Gepresenteerd door
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

REGIO - Spandoeken zijn een van de oudste vormen van reclame. Tegenwoordig worden spandoeken beschouwd als iets uit het verleden en worden ze door vele marketeers meestal over het hoofd gezien. Dat is misschien ook waarom ze op dit moment een van de meest kosteneffectieve marketing oplossingen zijn. In dit artikel presenteren we de andere kant van het verhaal en gaan we in op waarom reclame maken met spandoeken een zeer betaalbare investering is met een hoog rendement.

Onderdeel van het straatbeeld

Ben je ooit een winkelstraat tegengekomen waar je niet overdonderd wordt met buitenreclame? We zouden zelfs zeggen dat het onmogelijk is! Goed vormgegeven spandoeken kunnen het straatbeeld opfleuren en maken de winkelconcepten vanaf afstand duidelijk zichtbaar. Hierdoor worden winkelstraten overzichtelijker en kunnen shoppers efficiënter winkelen. Kortom, spandoeken worden onmiddellijk opgemerkt door klanten en voorbijgangers aan de wandel, op de fiets of in de auto.

Het is gedenkwaardig

Een goed vormgegeven spandoek kan wonderen verrichten bij het overbrengen van de gewenste boodschap! Bij de creatie van een spandoek heb je doorgaans namelijk enorm veel ruimte beschikbaar om jouw merkbeleving te laten gelden. Door goede marketingboodschappen te combineren met afbeeldingen die het merkimago stimuleren, kunnen spandoeken gebruikt worden om uiteenlopende emoties op te roepen bij de voorbijganger. Dankzij de grootte wordt een spandoek direct opgemerkt en levert het de aandacht op die jouw merk verdient!

Eenvoudig te maken en te vernieuwen

Spandoeken zijn veel gemakkelijker te maken dan een radiospotje of een tv-reclame. Als je op korte termijn reclame wilt maken, dan kan een spandoek een geweldige manier zijn om op locatie te adverteren. Dit is waarom spandoeken zo interessant zijn voor kleine ondernemingen die beschikken over een beperkt budget en vooral op lokaal niveau werkzaam zijn. Spandoeken zijn een praktische keuze en zijn gemakkelijk zelf te maken, zodat jij geheel in staat bent om je eigen persoonlijk tintje toe te passen.

Wil je weten hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met uitstekend reclamemateriaal? Kijk dan eens op spandoeken bestellen voor meer informatie.

Uitstekend voor lokale doeleinden

Tenslotte willen we afsluiten met de lokaliteit van spandoeken. Door op de juiste plekken gebruik te maken van spandoeken, kun je ervoor zorgen om de juiste doelgroep aan te spreken op basis van demografie. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van spandoeken langs de snelweg die autorijders na een lange dag rijden verwijzen naar een comfortabel hotel. Zolang je ervoor zorgt dat jouw bedrijf opvalt op de juiste plek, dan zal de effectiviteit van spandoeken enorm zijn en zal een kleine investering in staat zijn om een hoog rendement te behalen!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.