SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

'Al jarenlang zetten wij ons in voor een duurzame veehouderij'

  •  Partner Content
  •  Gepresenteerd door
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

NETTELHORST - In onze november editie van LokaalLochem heb je een artikel kunnen lezen over Lokalf. Hierop hebben zij veel reacties gekregen, waarop ze een aantal dingen graag wilden verduidelijken. Hieronder lees je het:

Sinds 2018 ben je bij ons aan het juiste adres voor de lekkerste ambachtelijke stukken kalfsvlees én krijg je de mogelijkheid om met eigen ogen te aanschouwen hoe onze kalveren leven. Want als jij vlees eet wil je zeker weten dat het dier goed geleefd heeft. Wij zetten ons in voor het welzijn van de dieren en dat laten we je met trots zien.

Onze kalveren komen allemaal van boeren uit de regio. Alle dieren op onze gezellige boerderij staan in grote groepshokken, waar ze voer van eigen bodem krijgen. Onze inzet voor een 100% duurzame bedrijfsvoering resulteert in 100% ambachtelijk mals kalfsvlees. Hoe we dat doen? Ruwvoer en krachtvoer verbouwen we op ons eigen land, en water voor de kalveren halen we uit onze eigen waterbron. Zo houden we de co2-uitstoot laag en dragen we bij aan een mooie toekomst voor onze kinderen.

Ons kalfsvlees is 100 procent ambachtelijk en we verzorgen onze dieren, vanaf dat ze bij ons op de boerderij komen, met veel passie en liefde. We doen er alles aan om hun conditie en gezondheid goed op peil te houden. Dat houdt jouw kalfsribeye, kalfsbeefburger, kalfsgehaktbal of andere stuk kalfsvlees heerlijk mals en smakelijk.

Benieuwd naar onze producten? We nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze boerderij in Nettelhorst. Gelijk bestellen? Dat kan via onze website lokalf.nl. Volg ons ook op social media voor de lekkerste recepten en leuke nieuwtjes.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.