SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
De nieuwe eigenaren.

Restaurant 't Elf Uur opent haar deuren in een nieuw jasje

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Saskia Beulink en Hans Smalt zijn de trotse nieuwe eigenaren van Restaurant `t Elf Uur. Na maar liefst 17 jaar De Zevensprong in Joppe gerund te hebben, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. “ We werden verliefd op het pand en als echte horeca mensen kan je deze kans niet aan je voorbij laten gaan,” vertelt Beulink.

Waarom restaurant `T Elf Uur?

“We wilden graag samen een nieuwe uitdaging, in een nieuwe omgeving. Eerst waren we opzoek naar iets kleins in Deventer. Na samen een huis gekocht te hebben in Gorssel, zijn onze ogen toch hierop gevallen“. “Het doel is om een gezellig restaurant te creëren voor jong & oud. Daarnaast gaan we het terras ombouwen en hopen we zo een intieme huiselijke setting te vormen”. 

Nieuwe plannen

Een likje verf hier en daar, we gaan netjes te werk en proberen het restaurant zo verfrissend mogelijk eruit te laten zien”. Een splinternieuw ventilatiesysteem is aangesloten om op de juiste manier aan de Covid regels te voldoen.

De menukaart zal in grote lijnen hetzelfde blijven. “De pannenkoek spek, appel en kaas zullen we zeker blijven serveren, verder gaan we hem aanvullen met een bistro- kaart dus een sateetje een biefstukje kun je ook zeker bij ons komen eten.” aldus Beulink. Wat hun specifieke plannen zijn willen ze nog niet zeggen: “Het moet nog wel een verassing blijven."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.