SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Publiek weer welkom bij Politieke Avond

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Vanaf de Politieke Avond op 4 oktober 2021 is publiek weer welkom in het gemeentehuis. Bij het vragenhalfuur, de tafelgesprekken en de raadsvergadering zijn de publieke tribunes weer geopend. Wie aanwezig wil zijn, moet zich wel van tevoren aanmelden via de griffie. Bij klachten blijft het advies om thuis te blijven en u direct te laten testen.

Vanwege het afschaffen van de regel om 1,5 meter afstand te houden was het lange tijd niet mogelijk publieke te ontvangen. Nu deze regel is afgeschaft, passen weer meer mensen in één ruimte en is publiek ook weer welkom. Ook raadsleden en fractievertegenwoordigers kunnen weer dichter bij elkaar zitten.

Omdat publiek weer aanwezig kan zijn bij de tafelgesprekken, zenden we deze niet meer live uit. Uitzondering daarop zijn de tafelgesprekken in zaal Ampsen: deze zijn nog wel live te zien via de website van de gemeente. Van de andere gesprekken wordt een verslag gemaakt. De raadsvergadering blijft net zoals voorheen ook te volgen via de website. Meespreken aan een tafel is ook weer alleen mogelijk op het gemeentehuis. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.