SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Zutphen organiseert zonnepanelenactie, korting door groepsvoordeel

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZUTPHEN - Het Regionale Energieloket organiseert in de gemeente Zutphen een zonnepanelenactie. In deze actie wordt er hoge kwaliteit zonnepanelen aangeboden voor een scherpe prijs dankzij groepsvoordeel. De zonnepanelenactie in een van de acties die onderdeel zijn van een grote energiebesparingsactie in de gemeente Zutphen. 

De grote energiebesparingsactie in de gemeente Zutphen vindt in fasen plaats. Tussen 17 september en 22 november kunnen woningeigenaren in Leesten en Warnsveld (Zutphen-Oost) meedoen, woningeigenaren in andere wijken kunnen in maart 2020 meedoen met een soortgelijke actie.  “Het verduurzamen van je huis kan op verschillende manieren, zonnepanelen aanschaffen om je eigen energie op te wekken, is een grote, belangrijke stap daarin. Dit is het moment om weer een stap te zetten voor een toekomstbestendig huis!’’ aldus wethouder Eva Boswinkel.

Bijeenkomst

De gemeente organiseert op dinsdagavond 28 september van 19.30-21.00 uur een gratis online informatiebijeenkomst, dan krijgen geïnteresseerden meer informatie over de zonnepanelenactie. De zonnepanelenactie is één van de acties die onderdeel zijn van een grote energiebesparingsactie in de gemeente Zutphen. Hiervoor heeft de gemeente bijna 365.000 euro bij het Rijk aangevraagd en gekregen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.