SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Lokale ondernemers sponsoren nieuwe kleding jeugd en vrouwen Sportclub Brummen

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

BRUMMEN - Met ingang van de het nieuwe seizoen zal ook de jeugd van Sportclub Brummen weer schitteren in het geel blauwe tenue. Eind vorig seizoen was samen met de jeugd al de keus gemaakt voor de kleding. In de periode die daarop volgde melden zich vervolgens een aantal lokale sponsoren bij het bestuur van Sportclub Brummen. Als blijk van waardering ,voor alle energie die alle vrijwilligers in de club steken, zouden zij graag een bijdrage leveren aan de nieuwe kleding voor de jeugd.

Over dat aanbod hoefde de vereniging niet lang na te denken. Al vrij snel werd met Primera Bosman en Intercombi Kozijnmanagement overeenstemming bereikt over shirtsponsoring voor de jeugd en vrouwen van Sportclub Brummen. Met beide sponsoren is een overeenkomst aangegaan voor 4 seizoenen.

De nieuwe tenues met daarop de namen van de sponsoren zijn afgelopen weekend gepresenteerd aan de jeugd van Sportclub Brummen. Dat gebeurde tijdens het jeugdkamp waarmee dus direct de jeugd kennis kon maken met de prachtige nieuwe tenues.

Sportclub Brummen is erg blij met deze lokale sponsoren. Jan Arend Teunissen van Primera Bosman en Robert Middendorp van Intercombi werden door voorzitter Paul Busser uitgebreid bedankt voor hun sponsoring. “Het is erg mooi om te zien dat deze ondernemers onze club nog altijd een warm hart toedragen. Wij zijn ze zeer dankbaar voor de bijdrage die ze leveren aan de nieuwe kleding” ,aldus de voorzitter tijdens de presentatie van de kleding.

De komende 4 seizoen zullen Primera Bosman en Intercombi kozijnmanagement dus op het shirt van de jeugd en vrouwen van Sportclub Brummen staan.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.