SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Henri en Bea uit Harfsen.

Dikke geldprijs voor straten in Harfsen en Zutphen

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

HARFSEN/ZUTPHEN - Zeven mensen die aan de Bremweg in Harfsen wonnen mogen 175.000 euro verdelen. Aan de Hobbemakade in Zutphen werden ook zeven personen blij gemaakt met een prijs. Op hun postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen.

Eén inwoner in Harfsen krijgt 50.000 euro, ééntje krijgt 37.500 euro, twee inwoners krijgen 25.000 euro en drie zullen 12.500 euro op hun bankrekening krijgen. Onder de winnaars van deze prijs is tevens een auto verloot.Henri en Bea worden verrast met een cheque van 25.000 euro. Het echtpaar reageert blij: "We willen graag elektrische fietsen kopen. En volgend jaar zijn we 45 jaar getrouwd, dus misschien gaan we met de kinderen op vakantie!"

'Nieuwe deur voor de keuken'

Lucas en Mirjam spelen beiden mee met de Postcode Loterij en ontvangen ieder een eigen cheque. Mirjam wint een bedrag van 37.500 euro, Lucas wint 12.500 euro en een splinternieuwe auto. Ze reageren enthousiast: "We zijn heel blij! We denken aan een nieuwe deur voor de keuken."

Lees verder onder de foto...

Lucas en Mirjam uit Harfsen.

Nieuwe auto

In Zutphen wonen twee mensen 50.000 euro en vijf winnaars kregen 25.000 euro. Ook hier is een auto verloot. Nel (75) wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij reageert blij verrast: "Wat een verrassing! Ik wilde heel graag een nieuwe auto en nu heb ik die gewonnen."

Anneke (82) wordt verrast met een cheque van 50.000 euro. Zij reageert compleet overdonderd: "Dit meen je niet! Ik ben er helemaal beduusd van. Ik wil graag een mooie nieuwe stoel."

Presentator Gaston Starreveld heeft de inwoners blijgemaakt met hun prijs. Harfsen zal zondag 22 augustus te zijn zijn op RTL4. Zutphen is zondag 29 augustus aan de beurt. 

Nel uit Zutphen.

Anneke uit Zutphen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.