SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Fietsbrug tussen Zutphen en Warnsveld gaat ruime maand dicht

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZUTPHEN - De Provincie Gelderland vernieuwt de fietsbrug over de N348 (de Spikerpadbrug) in juni en juli. De Spikerpadbrug is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Tijdens twee weekenden sluit de provincie ook de provinciale weg N348 (Den Elterweg) af voor al het verkeer.

De Spikerpadbrug wordt afgesloten tijdens werkzaamheden van maandag 21 juni tot en met vrijdag 23 juli. Het huidige rijdek van de brug is versleten en wordt daarom vervangen. Ook wordt de doorrijhoogte voor verkeer op de N348 verhoogd. Fietsverkeer wordt omgeleid via het kruispunt Rijksstraatweg en Warnsveldseweg. De omleiding staat met borden aangegeven.

De N348 (Den Elterweg) wordt 2 weekenden afgesloten tussen de Gerard Doustraat en de Warnsveldseweg. Ook het parallel liggende fietspad wordt afgesloten. Dat is nodig voor de werkzaamheden aan de Spikerpadbrug. De N348 is tijdens de volgende weekenden afgesloten:

  • Vrijdagavond 25 juni 20.00 uur tot maandagochtend 28 juni 06.00 uur,
  • Vrijdagavond 9 juli 20.00 uur tot maandagochtend 12 juli 06.00 uur.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de N346 en N314. Voor fietsers verplaatst de omleiding tijdens deze weekenden naar Het Spiker en de Molenstraat.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.