SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Nieuwe BSO in de sporthal van Laren

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LAREN - In februari 2015 opende Graaf Jantje haar kinderopvanglocatie in Laren met drie kinderen. Daarna volgden er al snel meer kinderen (en leidsters) en kwam er ook een buitenschoolse opvang bij. De dagopvang kinderen werden vier jaar en kregen weer broertjes en/of zusjes waardoor de kinderopvanglocatie in Laren de afgelopen 6 jaar enorm is gegroeid. Steeds vaker wisten/weten ook ‘nieuwe’ ouders Graaf Jantje Laren te vinden.

Uitbreiding buitenschoolse opvang

We bieden kinderopvang, peuterwerk, voorschoolse en naschoolse opvang. Doordat we zo gegroeid zijn, gaan we uitbreiden op de locatie in de Braninkhal. Ondanks onze mooie ruimte en uitdagende speelhal aan de Koeslagstraat gaat onze buitenschoolse opvang (BSO) per 10 mei a.s. verhuizen naar de Verwoldseweg in de Braninkhal. De huidige BSO-ruimte aan de Koeslagstraat wordt omgetoverd tot een mooie babygroep. De BSO-kinderen mogen zich gaan uitleven in de Braninkhal, waarbij ook gebruik zal worden gemaakt van de sporthal en haar faciliteiten. De BSO-ruimte bevindt zich boven in de huidige vergaderruimte van de Braninkhal. Hier zullen de BSO-ers na school eerst gezamenlijk wat gaan drinken en fruit eten aan tafel. Wij doen dit in een huiselijke sfeer. Wij nemen de tijd om aandacht te besteden aan de belevenissen van die dag op school. Er worden ideeën gemaakt voor de BSO-middag, omdat de kinderen op de BSO al iets ouder zijn, hebben zij zelf een belangrijke stem. Zij worden betrokken bij het aanbod en de keuze uit activiteiten. Daarna kan hier heerlijk gespeeld en geknutseld worden. Buiten op het schoolplein mogen de kinderen klimmen, klauteren, rennen of voetballen. En ook in de sporthal kunnen de BSO-ers zich van de sportieve kant laten zien. Naast buitenspelen kunnen de kinderen, ook bij slecht weer, dus volop binnen sporten, spelen en klauteren. De BSO-middag is op deze manier bijna te kort.

Lees verder onder de foto...

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bieden wij deze vorm van voorschoolse en naschoolse opvang aan. De kinderen worden naar school gebracht en van school opgehaald door vaste pedagogisch medewerkers. Wij doen dit in een huiselijke sfeer. Wij nemen de tijd om aandacht te besteden aan de belevenissen van die dag op school. Ook in de vakanties vangen wij de kinderen de hele dag op en plannen wij leuke, uitdagende activiteiten.

Team van vaste professionele pedagogisch medewerkers

Onder begeleiding van onze professionele pedagogisch medewerkers krijgt ieder kind volop de kans zich te ontplooien, waarbij we natuurlijk altijd rekening houden met zijn/haar leeftijd en ontwikkeling. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij heel belangrijk. We besteden voortdurend aandacht aan het verbeteren van onze werkwijze en voorziening en, uiteraard met oog voor de wensen van de kinderen en hun ouders!

Lees verder onder de foto...

We kiezen bewust voor een kleine opzet en een persoonlijke benadering. Onze groepen zijn klein en intiem en worden altijd begeleid door onze vaste medewerkers. We werken niet met invalkrachten, maar zijn wel een erkende stage-/leerplek.
Maak eens een afspraak om een kijkje te komen nemen! Op onze facebookpagina vindt u ook filmpjes van onze locaties. Graaf Jantje is sinds 2009 actief in Harfsen en viert 1 juni dan ook haar 12 jarig jubileum. Inmiddels zijn ze ook gevestigd in Gorssel, Joppe en Laren.

Heeft u vragen of wilt u informatie mail dan naar [email protected] of bel ons op het nr. 06-82327665

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.