SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Activiteiten Koningsdag 2021

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Koningsdag zal, net als vorig jaar, helaas wederom anders verlopen normaal. Gelukkig zijn er meerdere organisaties, stichtingen en ondernemers die leuke activiteiten hebben opgezet om er toch nog een leuke dag van te maken. Hieronder vermelden we een aantal van deze activiteiten.

De Lochemse Evenementen Organisatie organiseert 27 april vanaf 20:00 uur de Lochemse Online Pub-quiz! En is er een fiets- puzzeltocht uitgezet in de omgeving van Lochem. Het thema dit jaar is: “De wereld van Odysseus met professor Tsismenietmeedus.”Onderweg worden er spelletjes gedaan en komen jullie meer te weten over het avontuur wat de professor heeft meegemaakt.

Vijf restaurants uit de regio hebben gezamenlijk op Koningsdag een gezellige tocht georganiseerd; tour door de mooie natuur in onze eeuwenoude streek. Ontdek de kwaliteit van topkoks in deze regio. Tijdens een ontspannen autorit van 60 km zijn er vijf stops bij restaurants waar u van een smaakvol gerecht kunt genieten. 
Hotel Hof van Gelre - Hotel/restaurant Bakker - De Heeren van Wolfersveen - De Olliemölle - Boetiek hotel Bon Aparte
Stapt u liever op de fiets dan in de auto? Er is ook een speciale fietsroute uitgezet!

Koningsfietstocht Ijsselroute bij Bosrestaurant Joppe. De start is tussen 10.00 en 13.00 uur en de fietsroute is ongeveer 40 kilometer.

Koningstocht! Dinsdag 27 april biedt Eetcafé De Hoek opnieuw zijn leuke fietstocht aan!

Bekijk voor de deelname altijd op de website of social media pagina van de desbetreffende organisatie.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.