SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Personal trainer Huseyin Cakan (rechts)

Cakan Trainingen organiseert Business Boxing Zutphen, speciaal voor ondernemers en managers

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZUTPHEN - Een bijzonder initatief: het Zutphense Çakan Trainingen start met Business Boxing, speciaal voor ondernemers, managers en directeuren. 

Even voorstellen

Ik ben Hüseyin Çakan, Personal Trainer en eigenaar van Çakan Trainingen. Vanaf mijn vierde levensjaar ben ik zeer actief bezig met sporten. Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend.

Vanaf 2002 heb ik mijzelf vooral gespecialiseerd in boksen en kickboksen. Ik ben 5 jaar bij de politie werkzaam geweest. Na de politie heb ik ruim 12 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker bij een instelling voor kinderen met gedragsproblemen. In de instelling heb ik met jongens en meiden gewerkt.
Daarnaast ben ik in 2007 gestart met het geven van personal trainingen (PT) en heb ik ook ruime ervaring opgedaan in het geven van groepstrainingen bij verschillende sportscholen.

Çakan Trainingen

Sinds september 2016 werk ik vanuit mijn eigen onderneming Çakan Trainingen waarin ik gebruik maak van de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Als personal trainer en pedagogisch medewerker begeleid ik, indien nodig, zowel kinderen als volwassenen met een specifieke hulp- en/of zorgvraag. Iedereen kan bij mij terecht. Ik heb zowel kleine (particulieren) als grote (gemeentes en/of bedrijven) opdrachtgevers.

Ik doe mijn werk met passie en vol overgave. Ik weet letterlijk en figuurlijk van aanpakken. Ik zet mezelf iedere training weer voor 200% in om zo het maximale uit mensen te halen.

Trainen is goed, goed trainen is beter!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.