Alweer raak op rotonde Warnsveld, buurtbewoners zijn er klaar mee

Alweer raak op rotonde Warnsveld, buurtbewoners zijn er klaar mee

Het was woensdag alweer raak op de rotonde Draaiomsdreef - Lage Weide in Warnsveld. Een fietser raakte gewond na een aanrijding en moest naar het ziekenhuis toe. Buurtbewoners zijn klaar met het gevaarlijke punt.

Een buurtbewoner geeft uitleg. Lees verder onder de video...

Een automobilist kwam vanuit Warnsveld en zag de fietser hoogstwaarschijnlijk over het hoofd. De man werd daarom aangereden en moest naar het ziekenhuis toe. Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar die kon weer omkeren.

Verwarring

Een buurtbewoner: "De schooljeugd let nooit op. Ze fietsen gewoon blind door. Ze hebben natuurlijk voorrang, maar die nemen ze ook echt." Wat er aan moet gebeuren? "Bij de rotonde verderop hebben automobilisten voorrang, en hier weer fietsers. Dat is heel verwarrend."

De gemeente heeft onlangs aan deze nieuwswebsite vertelt niks aan de verkeerssituatie te willen doen. "De afgelopen jaren zijn slechts enkele meldingen binnengekomen over de rotonde Draaiomsdreef-Lage Weide. Door fietsers geen voorrang meer te geven, kan de verkeerssituatie juist onduidelijk worden en daarmee gevaarlijker", aldus de woordvoerder toen.

 | Harm Seubring / LGLD

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.