SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

LokaalLochem is geboren! Deze krant krijgen Lochemers op hun deurmat

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Lochemers gaan deze week een nieuwe krant op de deurmat vinden! LokaalLochem zal elke maand verschijnen met bijzondere verhalen uit de regio. De krant is een initiatief van LokaalGelderland en Fulltime Media. LokaalGelderland brengt al vijf jaar lang het dagelijkse nieuws uit de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen.

Wordt LokaalLochem dan een samenvatting van al het nieuws van de afgelopen maand? Zeker niet. Het harde nieuws gaat in deze tijd via het internet. Op LokaalLochem.nl is te lezen wat er allemaal gebeurt in de gemeente Lochem. In de krant is ruimte voor achtergrondverhalen. We gaan in gesprek met interessante Lochemers, vragen aan ondernemers hoe de zaken ervoor staan, duiken in dossiers en plaatsen interessante columns. De uitgever, Fulltime Media, zit ook achter het bekende maandblad Nieuws Uit Berkelland. 

Een krant valt natuurlijk niet te maken zonder nieuwstips. Op de warenmarkt in Lochem hebben we gevraagd wat mensen graag in de krant willen lezen. "Ik hou wel van onderwerpen over ondernemers en natuur", legt een voorbijganger uit. Een vrouw: "Nieuws uit de omgeving wil ik graag lezen. De rest dat hoor je wel op het nieuws." Ook geven mensen aan minder coronanieuws te willen lezen en een detective-verhaal wordt zelfs geopperd.

Nieuwstips

Nieuwstips zijn van harte welkom. Mail ons via [email protected]l en we nemen het mee in de nieuwsgaring van onze krant en website. Ook kan een krant niet bestaan zonder adverteerders. Wil je adverteren? Mail dan naar [email protected].

Een rondgang over de markt met de vraag wat mensen graag willen lezen...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.