SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Tante Rikie.

Zwarte Cross lanceert positiviteitsoffensief

ACHTERHOEK - Als voorbereiding op de Zwarte Cross is de organisatie een positiviteitsoffensief. Ze hopen dat het evenement dit jaar georganiseerd kan worden en ze zijn flink promotie aan het maken.

Langs de wegen in Nederland zijn borden geplaatst door de Zwarte Cross waarop staat: 'Wij gaan voor groepsimmuniteit'. "Van de Achterhoek tot Brabant en van de Flevopolder tot Twente staat de afzwaaiende festivalkoningin langs de Nederlandse wegen voor je klaar. Even toeteren als je Rikie of haar creaties ziet", legt organisator De Feestfabriek uit. Deze 'offline memes', zoals ze het zelf noemen, hangen ook op gebouwen en staan in weilanden.

Het bord langs de weg. Lees verder onder de foto...

Afscheid Tante Rikie

In september vorig jaar kondigde festivaldirectrice Tante Rikie haar afscheid aan. "Goed volk heeft helemaal geen leider nodig", aldus Tante Rikie. Met de woorden 'Jullie kunnen het!' sprak ze het vertrouwen uit in de organisatie én bezoekers om er zelf een geweldig feest van te maken.

Echter gooide corona roet in het eten en kon haar afscheid niet uitbundig gevierd worden. Daarom blijft het thema voor 2021 staan en geldt juist nu, meer dan ooit, in deze gekke tijd: Jullie kunnen het!

De Feestfabriek over de Zwarte Cross en Mañana Mañana dit jaar...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.