Festival Mañana Mañana verplaatst naar augustus, organisatie start voorverkoop
In 2019 werd er nog volop genoten op het festival.

Festival Mañana Mañana verplaatst naar augustus, organisatie start voorverkoop

Hoewel er nog weinig vooruitzicht is op een feestje vieren, is de organisatie van het Achterhoekse festival Mañana Mañana positief. Vanwege corona is het nu nog verre van haalbaar, maar de organisatie hoopt in augustus het festival door te kunnen laten gaan.

"In een tijd dat er veel wordt afgelast en er weinig uitzicht is op gezellige momenten samen, gooit festival Mañana Mañana de poorten van 2021 juist wagenwijd open", aldus de organisatie. Het festival is normaal in juni, maar is nu verplaatst naar 12 tot en met 15 augustus 2021. Het evenement zal niet plaatsvinden rondom het kasteel in Vorden, omdat die plek niet beschikbaar is op de nieuwe datum. Waar het festival heengaat is niet bekend, dat wordt later duidelijk. "Het streven is dat de locatie net zo bosrijk en weelderig is als voorgaande locaties.

Nieuwe kaartverkoop

De kaartverkoop voor het festival, waarvan het nog niet zeker is dat het doorgaat, begint op vrijdag 19 maart. "Als festivals straks wel door mogen gaan zal iedereen, na een jaar zonder evenementen, feest willen vieren. Dus door nu een kaartje aan te schaffen is er in ieder geval perspectief op een feestje", aldus Lotte Post van organisator de Feestfabriek. "Mensen hebben wat lichtpuntjes nodig, iets om naar uit te kijken."

Mensen die voor de editie van 2020 al een kaartje hadden, kunnen deze gewoon houden. Mocht je alsnog je geld terugwillen dan kan dat. Het festival was nog niet uitverkocht toen duidelijk werd dat het niet door kon gaan. Er zijn dus nog kaarten beschikbaar.

In plaats van een festival deelde de organisatie vorig jaar gratis ijsjes uit...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.