SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
De schade bij kledingwinkel Oopz.

Ramen van winkels ingegooid met ijsklompen

Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

LOCHEM - Ondernemingen in de binnenstad van Lochem zijn slachtoffer geworden van een vandaal. Met ijsklompen zijn namelijk twee ramen ingegooid. Onder andere Restaurant Raedthuys en kledingwinkel Oopz zijn slachtoffer geworden.

Dinsdag plaatste het restaurant foto's van de schade op hun social media. Het restaurant is momenteel, natuurlijk, dicht vanwege de lockdown. "Fantastische actie in de binnenstad van Lochem waar alle ondernemers strijden voor hun bestaan", meldt het restaurant sarcastisch.

Kledingwinkel Oopz is ook slachtoffer geworden van de ijsklompen. De eigenaar richt zich op social media richting de dader. "Ik hoop dat je berouw hebt van je actie. Weet dat er camera's her en der in de stad hangen, het tijdstip is bekend. Een envelopje met 250 euro mag je ook in mijn brievenbus doen. Dat zijn namelijk mijn kosten van jouw actie. En dit is ongeveer mijn jaarsalaris op dit moment."

Heb je iets gezien?

De verzekering zal een deel van de schade betalen, maar ze hebben "helaas ook te dealen met de eigen risico kosten." Wie de daders gezien heeft kan dat melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844.

De schade bij Restaurant Raedthuys lochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.