SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Man dreigde om met shovel gemeentehuis Brummen binnen te rijden

BRUMMEN - De Brummense politie heeft een 43-jarige man aangehouden. Hij dreigde om het een shovel het gemeentehuis van Brummen binnen te rijden.

Afgelopen vrijdagochtend kreeg de politie melding dat een persoon die middag naar het gemeentehuis wilde gaan. En niet op de meest gezellige manier: hij wilde met een shovel het gebouw binnen rijden. Dit omdat hij boos was op de gemeente, waarom precies is niet bekend. De politie heeft het incident nu pas naar buiten gebracht. 

De politie heeft de man, die afkomstig is uit Eerbeek, aangehouden. Er is een proces-verbaal opgemaakt tegen hem voor bedreiging. Hij is niet daadwerkelijk naar het gemeentehuis gegaan met zijn shovel. Voorlopig blijft de man vastzitten in afwachting van het onderzoek.

'In gesprek'

De gemeente heeft een ruime dag later op het nieuws gereageerd. "De politie heeft ons op de hoogte gebracht over dit voornemen. De persoon is bij ons goed bekend en we waren en blijven in gesprek met deze inwoner. Verder kunnen wij hier geen mededelingen over doen."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.