SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

De Zutphense Scheurkalender ligt in de schappen en wordt goed verkocht

ZUTPHEN - Nog een kleine twee maanden en dan is 2020 voorbij. Een nieuw jaar betekent, naast de champagne vast koud leggen, ook dat er een nieuwe kalender moet komen. De Zutphense Scheurkalender is een goede opties en is nu te vinden in de winkels.

De etalage van Boek en Buro, in de binnenstad van Zutphen, staat helemaal in het teken van de kalender. Al was eigenaar Han Nieuwehuis niet direct overtuigd. “Ik had eerst wel mijn bedenkingen toen er werd verteld dat er advertenties in zouden komen”, legt hij uit. “Maar het leuke is juist dat de adverteerders een cartoon hebben gekocht, waarbij ze zelf de hoofdrol spelen. Voor iedereen is dan zo’n kalender een feest der herkenning.”

Lees verder onder de foto...

Han Nieuwenhuis en Johan Aalpoel van Boek en Buro.

Als warme broodjes

En de verkoop gaat goed. Johan Aalpoel, de andere eigenaar van de boekenwinkel: "Het versieren van de etalage werkt. Binnen een dag hadden we meer dan honderd kalenders verkocht." In totaal zijn er 2.000 gedrukt, maar hij verwacht, met de feestdagen in aantocht, snel door de voorraad heen te zijn.

De scheurkalender is voorzien van de cartoons van Gert & Tess (wekelijks te vinden in weekblad Contact), rebussen, de mooiste plekjes in Zutphen en omstreken, evenementen en het staat vol met bekende Zutphenaren.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.