SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

Bioscoop Cinemajestic snapt maatregelen 'Dit had eigenlijk al eerder gemoeten'

  •  Steeds minder klanten
  •   03 november 2020
  •  

ZUTPHEN - Als het aan bioscoop Cinemajestic had gelegen waren ze al dicht gegaan na de vorige persconferentie. Maar dinsdagavond is dan toch echt bekend gemaakt dat een bezoekje aan de bioscoop niet meer mag.

Mede-exploitant Cynthia Marras ziet het allemaal niet meer rooskleurig in. "Op deze manier schiet het niet op. Als we eerder dicht hadden gemoeten had dat besmettingen kunnen schelen", legt ze uit. Dat na woensdagavond de zaaldeuren dicht moeten is volgens haar een goed idee. "Dit had dus eigenlijk al eerder gemoeten."

Er mochten maximaal dertig personen in een zaal, wat eens stuk minder is dan voor het coronavirus. Ook moet de anderhalve meter afstand gehouden worden. "Het is heel vervelend dat we continue politieagentje moeten spelen tegen onze bezoekers", aldus Marras.

Streamingsdiensten

In de herfstvakantie hadden ze nog een relatief drukke periode, maar daarna bleef het rustig in de bioscoopzalen. "Mensen kiezen in deze tijd eerder voor de streamingsdiensten. En ook moeten we langer wachten op films." Dat komt mede doordat producties uitgesteld zijn door het virus.

De theaters in de regio zijn ook al gesloten...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.