SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Let op! Dit weekend kan je niet over de Oude IJsselbrug

  •  Werkzaamheden aan de gang
  •   16 oktober 2020
  •  

ZUTPHEN - Vanwege werkzaamheden kan je vanaf zaterdagmiddag geen gebruik maken van de Oude IJsselbrug. Tenzij je te voet of met de fiets gaat. Gemotoriseerd verkeer, waaronder ook de treinen, kan de brug niet over.

De brug is zaterdag vanaf 12.00 uur afgesloten. Naar verwachting zijn werkzaamheden zondag rond 16.00 uur afgerond en kan de brug weer gebruikt worden door automobilisten. Fietsers kunnen gewoon over het fietspad, voetgangers moeten ook van het fietspad gebruik maken.

Week lang geen treinen

Naast de afsluiting voor het wegverkeer wordt er ook gewerkt aan de spoorbrug. Daarom is er geen treinverkeer mogelijk van Zutphen in de richting van Apeldoorn en Arnhem. Deze werkzaamheden starten ook op zaterdag, maar duren tot en met zondag 25 oktober. De hele week kan er geen treinverkeer over de brug.

De werkzaamheden zijn bewust gepland tijdens de herfstvakantie, waardoor er minder mensen gebruik maken van het treinverkeer. Wie nog wel de verbinding wilt gebruiken, kan gebruik maken van het alternatieve busvervoer wat wordt ingezet. ProRail maakt van de gelegenheid gebruik om direct ook werkzaamheden op het station van Zutphen uit te voeren.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.