SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Eerbetoon aan overleden Lochemse tiener in FC Twente-stadion

  •  Spandoek in stadion
  •   14 september 2020
  •  Verscheen eerder bij

ENSCHEDE - In de Enschedese Grolsch Veste is zaterdagavond eer bewezen aan Lochemer Kjell Hulshof die ruim twee weken geleden om het leven kwam bij een verkeersongeval bij Gelselaar. Kjell voetbalde bij Sportclub Lochem en was een groot fan van FC Twente.

Op TV-zender Fox Sports was rond de uitzending van de wedstrijd van Twente tegen Fortuna Sittard te horen en te zien dat het aanwezige publiek begon te applaudisseren toen de speaker aandacht vroeg voor het overlijden van Kjell. Ook werd ingezoomd op het enorme spandoek met zijn afbeelding dat was opgehangen in het stadion. 

Het doek werd vorige week zaterdag voor het eerst uitgerold tijdens een herdenkingswedstrijd tussen Sportclub Lochem en VV Witkampers. De Larense club verloor bij het ongeval speelster Imme Oudenampsen.

Ook Hulshof's eigen voetbalclub, Sportclub Lochem, stond stil bij zijn overleden. "Het was erg bijzonder om te zien hoeveel mensen Kjell ondanks zijn jeugdige leeftijd al aan zich heeft weten te binden", schrijven ze in een In Memoriam op hun website. 

Beelden van het eerbetoon....

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sportclub Lochem (@sportclublochem) op


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.