SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Twee biologische winkels in Zutphen slepen prijs binnen

ZUTPHEN - Twee biologische winkels in Zutphen zijn in de prijzen gevallen. Zowel Bakkerij Driekant als supermarkt Odin hebben een 'BioWinkelAward' binnengesleept. 

Jaarlijks worden verschillende soorten afdelingen in het zonnetje gezet tijdens deze awards. Odin heeft de beste biologische groente- en fruitafdeling en Driekant heeft de beste biologische broodafdeling. 

Odin is onderdeel van een winkelketen. Ze hebben 23 winkels in het hele land. “Superblij dat we met ons team deze prijs hebben gewonnen”, zegt Daniël Opdam, bedrijfsleider van de winkel. “Mooi dat onze klanten ons deze erkenning gegeven hebben door op ons te stemmen. Daarom vieren we dit samen met onze klanten met extra veel aanbiedingen.”

Onderscheiden

Bakkerij Driekant heeft twee vestigingen in de Zutphense binnenstad. Ze hebben een bakkerij en een broodcafé. "De broodafdeling is voor veel bio speciaalzaken een afdeling om zich mee te onderscheiden. Met een ruim assortiment brood en banket van biologische kwaliteit, gemaakt van de beste, vaak lokale ingrediënten, is de broodafdeling van de biologisch speciaalzaak vaak het omfietsen waard.", legt Lisette van Dijk van de bakkerij uit. 

De BioWinkelAwards is een jaarlijkse publieksprijs waarbij klanten van deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De 3 deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. Voor iedere categorie is een eigen vakjury samengesteld met specialisten die deze categorie goed kennen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.