SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Bijzondere stadskaart van Zutphen hangt in steeds meer huiskamers

  •  Partnerbijdrage
  •  Gepresenteerd door
Maak lokale journalistiek mogelijk. Klik hier om LokaalGelderland te steunen!

ZUTPHEN - Wanneer jouw woonkamer zich bevind in Zutphen moet je dat natuurlijk ook zien. Zutphenaren hebben als eigenschap dat ze erg trots zijn op de stad waar ze vandaar komen. Je kunt dit bijzondere product onderaan dit artikel bestellen. 

Een mooie plattegrond van de regio hangt in vele huiskamers in de Hanzestad. Deze mag natuurlijk ook niet in die van jou ontbreken. "Het staat stijlvol en modern, zo'n kaart", legt Irma uit. Ze heeft in haar lichte huiskamer de donkere variant hangen. Er zijn verschillende versies beschikbaar, zodat je kan kijken welke het beste bij jouw huiskamer past. 

Cadeau

Je kunt niet alleen zelf een mooie kaart aan de muur hangen, maar de kaarten zijn ook perfect geschikt als cadeau! Geef je geliefde de plek cadeau waar jullie elkaar ontmoetten, geef je oma de plaats waar ze opgroeide en geef je beste vriend het land waar hij doorheen heeft gereisd.

De poster van Zutphen is in vier verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarnaast wordt de de poster in de volgende maten aangeboden: A4, A3 en A2. Bij de makers staat niet alleen het ontwerpen van steden posters bovenaan, maar ook de kwaliteit van het product. De posters worden gemaakt van hoogwaardig, duurzaam zeer fraai wit en stevig 140 grams duurzaam papier en zijn licht glanzend. Zo komen de kleuren helemaal tot leven en hangt de kaart mooi glad aan de muur. De poster is dus echt een premium poster. 

Koop hier de zwarte variant: 

Koop hier de witte variant: 

Koop hier de grijze variant: 

Koop hier de water-variant: 

Iets wat ook niet mag ontbreken in je Zutphense huis:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.