SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Meldpunt ontvang honderd boze meldingen over Kerkpad-boer

WARNSVELD - Het Meldpunt Kerkpad Warnsveld heeft al honderd meldingen gekregen van wandelaars die het aan de stok kregen met de boer. In een mail aan alle raadsleden vragen ze of zij het 'feestje' meevieren. 

"In de tien maanden dat het Meldpunt Kerkpad actief is tikken we binnenkort de honderd incidenten aan", legt Gert Meijboom uit. "Het gaat om honderd incidenten die door wandelaars en fietsers spontaan, op eigen initiatief, aan het meldpunt zijn doorgegeven."

Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland.

Volgens Meijboom is onlangs nog een vrouw ernstig bedreigd. Er is aangifte gedaan. Echter heeft ze wel de indruk dat er niks tegen de boer gedaan wordt. Meijboom: "Meer slachtoffers van de boer hebben die indruk: we worden door gemeente en politie niet gehoord, we krijgen geen reactie, er komt geen oplossing."

Coulance

De oprichter van het meldpunt heeft een kritische mail richting de gemeenteraad gestuurd. "Waarom die coulance tegen deze intimidaties en bedreigingen? Waarom die coulance tegen de dagelijkse blokkade van de weg en het plaatsen van illegale borden? Waarom het Meldpunt Kerkpad afschilderen als lasteraars? En wat zegt u tegen de 500 mensen die de petitie hebben ondertekend?"

Een buurtbewoner over de rel...


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.