SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Verzamelplatform laat Zutphenaren gratis sporten

ZUTPHEN - De gemeente Zutphen heeft een verzamelplatform voor sportscholen opgezet. In de coronatijd is het belangrijk dat inwoners op een veilige manier kunnen sporten, is de beweegreden van de gemeente. 

In de gemeente zijn er steeds meer sportverenigingen die in samenwerking met de gemeente en Zutphen Actief, en sportactiviteiten aanbieden via het platform veiligsporten.nu. Op de website van het platform worden alle activiteiten gebundeld die sportverenigingen aanbieden in de gemeente Zutphen waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen. 

Advertentie

Wethouder Laura Werger: "Ik vind het belangrijk dat alle inwoners van onze gemeente de mogelijkheid hebben om te sporten en bewegen in deze moeilijke tijd. Daarbij gaat het ook om kinderen, jongeren en volwassenen die op dit moment geen lid zijn van een sportvereniging. Het is mooi om te zien dat sportverenigingen creatief zijn en zoveel mogelijk activiteiten aanbieden voor inwoners van onze gemeente."

Hoe werkt het?

Kinderen, jongeren en volwassenen die geen lid zijn van een vereniging maar wel graag in beweging willen komen, kunnen zich aanmelden via de website. Op deze website staat het aanbod van trainingen en activiteiten van Zutphense sportverenigingen. Inwoners kunnen zich via de website direct inschrijven voor de betreffende sportactiviteit. De meeste sportactiviteiten zijn gratis.

Houd LokaalGelderland in de lucht!LokaalGelderland trekt steeds meer nieuwe bezoekers. Daar zijn wij enorm blij mee, maar onze servers wat minder. Dat zorgt voor een financiële uitdaging. We waarderen het heel erg dat je elke dag het laatste nieuws uit jouw buurt leest bij ons. Maar wist je dat je ons ook kan steunen? Steun ons hier.


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.