SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Forse gaslekkage door graafwerkzaamheden in Vorden

  •  Groot explosiegevaar
  •   20 mei 2020 - 19:25
  •  

VORDEN - In een voortuin van een woning aan de Zutphenseweg in Vorden is woensdagochtend een flinke gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Hierbij ontstond volgens de brandweer een groot explosiegevaar.

Kort na 11.00 uur werd de gasleiding door een graafmachine geraakt. De woning, gelegden naast een zorginstelling, raakte gas-loos en de kruipruimte kwam vol gas te staan. De omgeving van de woning werd door de politie afgezet. Mensen die hun voertuig aan de overkant op een parkeerplaats hadden staan, mochten enige tijd hun voertuig niet gebruiken en- of pakken. Een nabijgelegen supermarkt en huisartsenpraktijk hoefden niet ontruimd te worden.

Advertentie

Enige tijd later wist netbeheerder Liander het lek te dichten en te repareren. De Zutphenseweg heeft tussen de Schoolstraat en de Smidsstraat enige tijd dicht gezeten.

Houd LokaalGelderland in de lucht!LokaalGelderland trekt steeds meer nieuwe bezoekers. Daar zijn wij enorm blij mee, maar onze servers wat minder. Dat zorgt voor een financiële uitdaging. We waarderen het heel erg dat je elke dag het laatste nieuws uit jouw buurt leest bij ons. Maar wist je dat je ons ook kan steunen? Steun ons hier.


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.