SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Verslaggever Jesse Sprikkelman na een rondje zwemmen.
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Temperaturen lokken mensen naar recreatieplassen, maar het water is nog wel koud

REGIO - Met temperaturen tussen de 21 en 27 graden deze week is zomers te noemen. Mensen trekken naar de recreatieplassen in de regio toe. Wel moet er rekening gehouden worden met de corona-maatregelen en de lage temperatuur van het water. 

Uw verslaggever nam een duik in het Bronsbergenmeer om te kijken of de temperatuur goed is voor een zwempartijtje. Conclusie: het is koud! Je moet een bikkel zijn om het water in te duiken. Maar als je er eenmaal in ligt wen je er aan. Als je echt het hele meer over wil zwemmen moet je dat alleen doen in een wetsuit. 

Lees verder onder de foto... 

Ook moet er rekening gehouden worden met de corona-maatregelen. Je mag bij een recreatieplas zijn, maar hier gelden alle regels die ook op andere openbare plekken gelden. Je moet je aan de anderhalve meter houden en mag niet met een te grote groep zijn. 

Advertentie

Op de informatieborden van de overheid staat ook dat aangeraden wordt om niet te lang te blijven. Openbare douche- en toiletvoorzieningen zijn gesloten. Vermaak je verstandig! 

Houd LokaalGelderland in de lucht!LokaalGelderland trekt steeds meer nieuwe bezoekers. Daar zijn wij enorm blij mee, maar onze servers wat minder. Dat zorgt voor een financiële uitdaging. We waarderen het heel erg dat je elke dag het laatste nieuws uit jouw buurt leest bij ons. Maar wist je dat je ons ook kan steunen? Steun ons hier.


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.