SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Buitenzwembad De Boskoele weer open, maar wel met strenge regels

  •  Zwemmen mag weer
  •   18 mei 2020 - 08:23
  •  

GORSSEL - Dit weekend kon er weer gezwommen worden in verschillende buitenzwembaden. Waaronder De Boskoele in Gorssel, maar dan wel anders dan normaal. 

“We hoopten erop maar hadden het niet zo snel verwacht”, meldt manager Bianca Gardien. “Direct na de persconferentie van Mark Rutte, hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een plan opgesteld dat voldoet aan het protocol van de zwembranche. Dit is opgesteld in nauwe samenwerking met het RIVM. En de eerste ervaringen afgelopen weekend zijn positief.  Bezoekers houden zich goed aan de regels, en daar hebben we allemaal baat bij."

Advertentie

Regels

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het zwembad weer klaar te maken voor de zomer, zonder dat duidelijk was of het zwembad wel open kon. Ze mogen nu dus wel open, maar met beperkingen. De spelregels die nu gelden, staan een langer verblijf dan een uur echter niet toe. Om toch zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om te zwemmen, wordt er met time slots gewerkt.  Vooraf reserveren is een voorwaarde. 

Ook de openingstijden zijn veranderd. Het zwembad adviseert dan ook voorafgaand aan het eerste bezoek de ‘spelregels’ zoals vermeld op de website te lezen 


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.