SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Exploitant zet streep door plannen Concordia Brummen

BRUMMEN - Horecagelegenheid De Vroolijke Frans zet een streep door de plannen die ze hadden met Café Concordia. Ze zouden dit gaan exploiteren, maar trekken zich nu terug. 

Theo van Eckevort namens de horecagelegenheid: "Gezien de huidige situatie rond de sluiting maar ook de onduidelijke toekomst door de Coronacrisis voor ons bedrijf willen wij alle aandacht hebben voor de Vroolijke Frans. Wij gaan er alles aan doen om de Vroolijke Frans vroolijk te houden voor nu en in de toekomst.  Dus wij zien inderdaad helemaal of om Concordia te gaan exploiteren en richten ons honderd op de Vroolijke Frans", legt hij uit.   

Dorpscafé

In juni vorig jaar kondigde ze aan dat Brummenaar Gerben Wechgelaer de zaak zou gaan runnen en er een dorpscafé van zou gaan maken. Echter bleek het iets anders te liggen, omdat de plannen er met pandeigenaar Grolsch nog niet definitief waren. Al snel stelde ze de verbouwing uit en Grolsch gaf aan alle opties nog open te houden. Nu is er dus definitief een streep door alle plannen gezet.  

Wat er nu met Concordia gaat gebeuren is onduidelijk. Als een nieuwe eigenaar zich meld bij Grolsch kunnen er gesprekken gevoerd worden, maar ook de sloopkogel is niet uitgesloten. 

 


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.