SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

InZutphen: 'Doe je inkopen deze tijd alsjeblieft bij de lokale ondernemers'

  •  Help elkaar
  •   08 april 2020
  •  

ZUTPHEN - Je moet in deze tijd van het coronavirus (COVID-19) echt naar de lokale ondernemer toe. Ze hebben je steun meer dan ooit nodig, luidt de oproep van InZutphen (onderdeel van de VVV). 

Lees verder onder de video...

Ze hebben een promotievideo gemaakt waarin presentator en Zutphenaar Harm Edens uitlegt waarom je echt bij de ondernemers langs moet gaan. "Die hebben je heel erg nodig. Binnen houdt iedereen keurig afstand en de deurknoppen worden elk half uur gereinigd, dus niks aan de hand", beklemtoont hij. Wie niet naar buiten wil of durft kan alsnog helpen. "Kijk even online of bel ze, want ze bezorgen gewoon thuis. Zullen we elkaar even steunen in deze tijd?" 

Eerder sprak deze nieuwswebsite al met een handvol ondernemers die een bezorgservice opgezet hebben, voor wie de stad niet in durft. Via de gezamenlijke bezorgservice kan elke ondernemer bezorgen en kan er bij een groot deel van de middenstand iets besteld worden. 

Ondernemers over de bezorggservice... 

LokaalGelderland steunt de oproep van InZutphen. Een verkorte versie van de promotievideo zal daarom ook meegenomen worden in reclameruimte voor de videocontent, om zo de ondernemers te steunen. 


Reageren? Mail de redactie via [email protected] of stuur een chatbericht via onze chatfunctie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.