SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
In de Kruidvat is niks meer te vinden.

Desinfecterende gel helemaal uitverkocht in de regio door coronavirus

REGIO - Sinds de uitbraak van het coronavirus (Covid-19) is het vinden van desinfecterende gel een grote uitdaging. In de supermarkten in de regio is het niet meer te vinden, blijkt uit rondgang van deze nieuwswebsite. 

In de Albert Heijn in Warnsveld ligt geen gel meer in de schappen. "Dan maar gewone zeep kopen, en de handen goed wassen", zucht een man voor het vak. "Ik was al bang dat ik te laat zou zijn." Iets verderop in de Kruidvat is het ook niet te vinden. "Iedereen wil het in huis hebben nu het virus voor de deur staat", legt een vrouw uit. "Gelukkig raakt het water niet zo snel op."

Advertentie

In de winkels in Zutphen en Brummen is het ook op. Sommige schappen zullen mogelijk binnenkort weer bijgevuld worden, "maar dan zal het ook heel snel weer leeg zijn", legt een vakkenvuller uit. 

Niet in de regio

Ondertussen zijn er in Nederland steeds meer besmettingen van het virus. Het heeft de regio nog niet bereikt. Maar de kans is aanwezig dat dit wel gaat gebeuren. Uit rondvraag op straat blijkt dat ruim de helft van de mensen bang is om het virus te krijgen. 

Ook in de Albert Heijn is het vak leeg.

Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.