SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Tante Rikie.
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Zwarte Cross: 'Dit is één van de meest legendarische interviews ooit met Tante Rikie'

ACHTERHOEK - Tante Rikie is langzaam alvast een beetje afscheid aan het nemen van de Zwarte Cross, en ook andersom. De organisatie heeft daarom de vijf beste interviews ooit met haar online gezet. 

"Het is de hoogste tijd om haar nog even flink in het zonnetje te zetten in dit jubeljaar", meldt de organisatie. Ze beginnen met de vijf beste interview ooit. "Ze heeft duizenden journalisten van tafel geblazen, ze tovert met zinnen en speelt met je gedachten. Iets wat soms best lekker is. We gaan haar legendarische tv optredens missen"

Advertentie

Bovenaan in de rij staat een interview wat LokaalGelderland-verslaggever Harm Seubring met haar hield. Ze vertelde heel open over genieten, een jonge geest en knappe mannen. Seubring kijkt zelf positief terug op het interview: "Het was een relaxt en open gesprek. Ze wilde veel vertellen, dat merkte ik direct al. Op het eindresultaat ben ik nog steeds trots." 

Bijzondere gesprekken

Ook andere interviews worden in de spotlicht gezet. Zo sprak REGIO8 haar terwijl ze saucijzenbroodjes uitdeelde in Hummelo en GeenStijl liet haar interviewen door kinderen. Het kan soms een opgave zijn om Tante Rikie te interviewen. Zo hield ze tijdens een gesprek met burgemeester Annette Bronsvoort haar lippen stijf op elkaar. 

Het interview...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.