SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Na een mediatraining bij ProduMedia sta je vol vertrouwen alle pers te woord.

Hoe sta je de pers vol vertrouwen te woord? Volg een mediatraining in de buurt

  •  Partnerbijdrage
  •  Gepresenteerd door

ZUTPHEN - Krijg je geregeld te maken met de pers in je vak? Dan is het verstandig om een mediatraining te volgen. Zo kan je vol vertrouwen de pers te woord staan. Je komt te weten hoe u uw bedrijf of organisatie positief onder de aandacht kan brengen, maar ook hoe u het beste kunt handelen wanneer je bedrijf of organisatie onder vuur komt te liggen.

ProduMedia biedt mediatrainingen aan waarvoor je niet helemaal naar Hilversum hoeft te rijden. De cursussen worden gegeven in Zutphen, maar kan ook bij jou op kantoor. 

Journalist aan de telefoon

Niet alleen politieke partijen, overheidsinstanties en grote bedrijven krijgen aandacht van de pers. Elk bedrijf kan zomaar een journalist aan de telefoon krijgen. Elk bedrijf verstuurt ook wel eens een persbericht. ProduMedia maakt de mediatrainingen op maat. Wil je leren hoe jouw persbericht gezien wordt door nieuwsredacties? Dat leren wij je graag. Maar als je al goede persberichten kunt maken en gevorderd bent hierin leren wij graag hoe u vol zelfvertrouwen de pers te woord kan staan. Dat inclusief praktijktraining.

Professionele journalisten 

Een mediatraining duurt één dagdeel. Wij stellen in overleg met een programma op maat samen. De training wordt gegeven door Jesse Sprikkelman en Jelle Seubring. Jesse Sprikkelman is actief als journalist op verschillende plekken zoals verschillende landelijke radiozenders. Jelle Seubring geeft lessen journalistiek en media op een MBO-opleiding in Arnhem. Samen runnen ze de nieuwswebsite LokaalGelderland.nl en worden vaak ingehuurd door omroepen voor klussen.

Neem hier contact op met ProduMedia

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.