SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Vuurwerkmeldpunt gesloten: meeste overlast ervaren in Warnsveld

ZUTPHEN - De eerste maand van het jaar loopt langzaam richting het einde, en vuurwerk wordt er niet meer zo veel afgestoken. Daarom is het vuurwerkmeldpunt van deze nieuwswebsite gesloten en mag de balans opgemaakt worden. 

Vooral in Warnsveld is de meeste overlast ervaren. Daar kwam namelijk 37,7 procent van de meldingen vandaan. Vooral in het centrum en het zuidelijke deel van het dorp ondervonden mensen hinder van vuurwerk. Aan de andere kant van de N348 werden ook veel meldingen gemaakt. Het Waterkwartier staat op de tweede plaats. Daar kwam 26,1 procent van de klachten vandaan. Het centrum staat op een derde plek met 19 procent van de meldingen. 

Advertentie

Minder overlast

Vanuit de Zuidwijken is weinig gemeld over vuurwerk. Daar kwam maar 2,9 procent van de meldingen vandaan. De wijk Noordveen vertegenwoordigd 5,7 procent van de meldingen en Leesten 8,6 procent. Vanuit de Hoven is geen enkele melding gemaakt. 

Er zijn relatief weinig meldingen gedaan. Maar 35 keer werd overlast gemeld via het meldpunt. Bij de gemeente zelf werd er ook weinig gemeld. Daar was het aantal gehalveerd in vergelijking met vorig jaar. Achtien officiële klachten ontving de gemeente. 


Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.
Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.