Recordaantal: Bezoeken LokaalGelderland verviervoudigd afgelopen half jaar
Ook qua video doet LGLD steeds meer.

Recordaantal: Bezoeken LokaalGelderland verviervoudigd afgelopen half jaar

Het afgelopen half jaar is LokaalGelderland.nl vier keer zoveel bezocht als het half jaar daarvoor. Ruim vier miljoen keer is de website aangeklikt. 

Vier miljoen

Tussen 1 januari 2017 en 30 juni 2017 is de website 4.031.493 keer bezocht. Het half jaar daarvoor, 1 juli 2016 tot en met 31 december, is het nieuwsmedium 1.258.440 keer bezocht. Hoofdredacteur Jelle Seubring is trots: “Dat het verviervoudigd is is een goed teken! Dat betekent dat mensen de website beter weten te vinden. Vorig jaar maart zijn we begonnen. Dat we ruim een jaar later dit soort getallen mogen zien is natuurlijk awesome. We zijn hier erg trots op.” 

Of het het laatste half jaar van het jaar weer gaat verviervoudigen denkt hij niet. “Laten we het zien als een startsprint. Ik verwacht niet dat het er het volgend half jaar ruim zestien miljoen zullen zijn. Dat zou wel heel uitzonderlijk zijn!” 

"Dit resultaat boeken is natuurlijk alleen maar motiverend"
hoofdredacteur Jelle Seubring

Trots

Seubring zegt gewoon door te gaan zoals ze nu doen: "Het is vaak hard werken. We werken met een club vrijwillige mediafanaten. En dan dit resultaat boeken is natuurlijk alleen maar motiverend. Al zal ik maar niet verklappen dat onze stagiair vier miljoen keer de site moest aanklikken" grapt hij. 

De drie best gelezen artikelen het afgelopen half jaar

1. Familie radeloos naar vermissing Eerbekenaar (20)
Kliks: 141.118

2. Jongens worden zwaar mishandeld in Zutphen: Politie geeft niet thuis
Kliks: 99.962

3. Brummense autoverkoper stuurt toyboy van Paay naar huis
Kliks: 80.874

Best bekeken video

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.