Lokale clubs ontvangen financiële steun tijdens Rabo ClubSupport

Lokale clubs ontvangen financiële steun tijdens Rabo ClubSupport

De afgelopen weken konden leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubs en verenigingen in het kader van de Rabo ClubSupport Actie 2024. Deze jaarlijkse actie, die liep tot en met 24 september, biedt lokale clubs en verenigingen de kans om financiële steun te ontvangen op basis van het aantal stemmen dat zij verzamelen. 

Uitreiking cheques tijdens stemcampagne

Op woensdagavond vond de officiële uitreiking van de cheques plaats, waarbij verschillende clubs en stichtingen een mooi bedrag in ontvangst mochten nemen. Zo ontving Stichting IJsseljazz een cheque van 100 euro, bedoeld voor de aanschaf van een beamerscherm. 

In Laren mocht de Oranjevereniging een bedrag van 219,68 euro ontvangen, terwijl EHBO Laren zelfs 505,48 euro mee naar huis nam. Stichting Voor Elk Kind Een Sint ontving een bijdrage van 230,89 euro om hun doel te ondersteunen. Concordia Eefde kreeg een bedrag van 606,35 euro.

Ook Eetkamer Lochem kreeg een mooie bijdrage van 100 euro, terwijl Speelotheek De Speella in Laren 197,26 euro ontving om hun aanbod aan speelgoed verder uit te breiden.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.