Het Halloweenhuis in Lochem verrast kinderen met 1.000 gratis boeken

Het Halloweenhuis in Lochem verrast kinderen met 1.000 gratis boeken

Op 2 november opent het Halloweenhuis in Lochem haar deuren voor alle kinderen met een bijzondere verrassing: maar liefst 1.000 boeken worden gedoneerd in samenwerking met Kringloopwinkel 2Switch en BIJ de bieb. Naast het verzamelen van snoepjes, kunnen kinderen ook een spannend, grappig of avontuurlijk boek uitkiezen om mee naar huis te nemen.

Het Halloweenhuis wordt dit jaar wederom georganiseerd door LochemLights aan de Louise de Colignylaan 42 in Lochem. initiatiefnemers Mariska en Albert stellen op zaterdag 2 november hun tuin en huis open tussen 18.45 en 21.00 uur.

Het doel van deze unieke actie is om het leesplezier te bevorderen en de boeken een nieuw leven te geven. Kringloopwinkel 2Switch levert de boeken vanuit haar kringloopwinkels, terwijl BIJ de bieb de collectie aanvult met geselecteerde kinderboeken voor verschillende leeftijden.

Gratis boek

Tamim Mehdi, programmamaker van BIJ de bieb, is enthousiast over de actie: "Door kinderen een boek cadeau te doen, stimuleren we niet alleen hun leesplezier, maar geven we hen ook iets tastbaars mee." Alle kinderen zijn van harte welkom in het spannende en sfeervolle Halloweenhuis om naast snoepjes ook een gratis boek te kiezen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.