Outdoor oefencross bij Semper Fidelis

Outdoor oefencross bij Semper Fidelis

Op zaterdag 14 september houdt Semper Fidelis de najaarseditie van de outdoor oefencross. Deze oefencross biedt ervaren ruiters de kans om met hun paard of pony te trainen in een prachtig parcours, terwijl beginnende combinaties kunnen ontdekken of crossen iets voor hen is.

De bouwploeg is al weken druk bezig met het opbouwen van zo’n 35 natuurlijke hindernissen in de bossen en op een weidegedeelte rondom de accommodatie van Semper Fidelis. Ook de spectaculaire waterbak ontbreekt dit keer niet. Vanaf het weidegedeelte zijn meerdere hindernissen in één oogopslag te overzien. Voor wie liever alles volgt, is het mogelijk om de hele crossroute te lopen en de deelnemers bij elke hindernis te zien springen. Honden zijn welkom, maar moeten voor de veiligheid van mens en dier altijd aangelijnd zijn.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de Facebook- en Instagram-accounts van Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Semper Fidelis en de website . Aanmelden kan uitsluitend via [email protected]. De precieze details over het aanmelden staan op www.startlijsten.nl.

Deelnemers en bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje in de gezellige kantine van Semper Fidelis. Vanuit de kantine kan ook het springparcours in de grote rijhal worden gevolgd, dat de combinaties eerst moeten afleggen voordat ze aan de cross mogen beginnen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.