Zomerspektakel bij Kinderopvang Avonturijn werd een dag vol circusplezier

Zomerspektakel bij Kinderopvang Avonturijn werd een dag vol circusplezier

Op maandag 15 juli beleefden de kinderen van alle BSO’s van Kinderopvang Avonturijn een onvergetelijke dag. De BSO Juno in Lochem was de locatie voor het jaarlijkse Zomerspektakel, dat dit jaar in het teken stond van een heus circus.

De kinderen werden vanaf alle locaties van Avonturijn opgehaald en na afloop weer teruggebracht. In totaal waren er maar liefst 250 kinderen aanwezig, begeleid door een groot aantal pedagogische medewerkers. Voor deze speciale dag mocht Avonturijn gebruik maken van basisschool De Rank en De Vennegotte in Lochem.

Circusacts

De hele dag stond in het teken van het circus. Zo was er een circusworkshop, verzorgd door de organisatie ‘Grote Broer’. Tijdens deze workshop kregen de kinderen de kans om verschillende circusacts in te studeren. Iedere groep had een eigen act, variërend van olifanten die balansoefeningen uitvoerden en jongleeracts tot kinderen die over grote ballen liepen. Uiteraard mochten de clowns ook niet ontbreken. Aan het einde van de dag volgde er een grootse voorstelling. Een van de kinderen beschreef dit als "het aller-allerleukste van de dag!”.

Naast het circusplezier was er ook gezorgd voor het inwendige kind. Tussen de middag kregen de kinderen een lekkere lunch, en in de middag werden ze getrakteerd op heerlijk ijsje van IJsboerderij 't Dommerholt.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.