Nagelstyliste Janine Vrieze verhuisd naar het hart van Laren

Nagelstyliste Janine Vrieze verhuisd naar het hart van Laren

Janine Vrieze, een gepassioneerde nagelstyliste, heeft een lange weg afgelegd van haar eerste opleiding in 2007 tot de eigenaresse van haar eigen nagelsalon in Laren. Op 1 oktober 2023 ging ze haar droom achterna en startte aan huis een eigen nagelsalon. Nu heeft ze sinds juni 2024 haar eigen salon gevestigd in hartje Laren, in de oude melkfabriek.

Voor Janine zijn mooie nagels veel meer dan alleen een schoonheidsaccessoire. “Het hebben van mooie nagels geeft zelfvertrouwen,” vertelt ze. “Het is leuk om te zien hoe klanten tevreden de deur uit gaan. Handen worden immers vaak gezien als een visitekaartje.”

Een nieuwe start in het hart van Laren

Sinds juni 2024 heeft Janine’s nagelsalon een nieuwe thuis gevonden in de oude melkfabriek in het hartje van Laren, aan de Holterweg 3K. De salon is uitgerust met in hoogte verstelbare tafels en stoelen, zodat elke klant comfortabel kan genieten van hun behandeling, onder het genot van een kopje koffie. Op zaterdag 29 juni organiseert Janine een open middag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in haar nieuwe onderkomen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.