Herleef de jaren zestig met optreden Ramble Tamble in Openluchttheater Gorssel

Herleef de jaren zestig met optreden Ramble Tamble in Openluchttheater Gorssel

Openluchttheater in Gorssel neemt je op zaterdag 8 juni mee terug naar de legendarische jaren zestig met een optreden van Ramble Tamble, een hoogwaardige Creedence Clearwater Revival (CCR) Tributeband.

Creedence Clearwater Revival, de iconische band van John Fogerty, staat niet meer op de podia, maar Ramble Tamble benadert hun sound zo nauwkeurig dat het lijkt alsof ze weer tot leven komen! Met vurige en overtuigende optredens heeft deze vijfmans formatie al vele podia in binnen- en buitenland veroverd, van grote festivals tot intieme cluboptredens. 

Bandleden

Ramble Tamble bestaat uit Stef Woestenenk op gitaar en zang, Lawrence Mul zang, Sander Rots op gitaar, Raymond Grevink op basgitaar en Mike Visser op drums en zang.

De gratis toegankelijke avond begint om 20.30 uur in het Openluchttheater Gorssel, gelegen op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Kom op tijd om vanaf 20.00 uur van een kopje koffie te genieten. Parkeren kan bij SCC ‘t Trefpunt, op zo’n 300 meter afstand, maar kom vooral te voet of met de fiets.

Een vrijwillige bijdrage in de melkbussen bij de uitgangen of via de QR-code wordt zeer gewaardeerd.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.