Wanneer laat de zon zich weer zien?

Wanneer laat de zon zich weer zien?

De laatste dagen lijkt het meer herfst dan lente in ons land. Hoe lang blijven we nog last houden van de hevige regenbuien?

Dinsdagnacht en woensdagochtend is er veel regen gevallen in onze regio. Woensdagmiddag zal dat afnemen, weet WeerPlaza. "Aan het eind van de middag wordt het geleidelijk droger en winnen opklaringen terrein. In de avond en nacht is het op een enkele bui na droog." De temperatuur ligt rond de 18 graden, wat normaal is voor de tijd van het jaar.

Onweer maar ook zon

Donderdag verandert er weinig: "wolken, zon en enkele buien wisselen elkaar af bij 16 tot 18 graden." De invloed van lage druk zorgt voor het onstabiele lenteweer. Vrijdag worden er ook weer wat buien verwacht en ook worden er wat onweersbuien verwacht. Maar goed nieuws: het weerbedrijf verwacht ook zonnige momenten en een temperatuur van zo'n 19 graden.

Vanaf zondag kunnen we onze zonnebril weer uit de la halen. Dan zal het aanzienlijk minder regenen met zo'n 17 graden. Begin van volgende week stijgt de temperatuur weer richting de 20 graden.

Beluister het laatste weerbericht voor vandaag van WeerPlaza...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.