De Naakte Waarheid in Barchem

De Naakte Waarheid in Barchem

Op zondagmiddag 26 mei verzorgt het gezelschap 'Heden Gesloten' een muzikale theatervoorstelling in de Barchkerk. Onder de niets verhullende titel 'De Naakte Waarheid' zullen professor Reisiger en zijn lieftallige collega professor Rispens  ons een spiegel voorhouden. 

De voorstelling is gebaseerd op een oude legende over de waarheid en de leugen. Als twee onderzoekers verdiepen de professoren zich in verschillende vormen van de waarheid. Hun onderzoek voert hen door de geschiedenis van Barchem, de kerk en het platteland. Op milde wijze laat het duo zien waar wij collectief van het rechte pad kunnen raken. Ze steken ons een hart onder de riem met rake beelden, vindingrijke teksten en vrolijke maar ook weemoedige liedjes. Zij komen uiteindelijk tot de conclusie dat de naakte waarheid er toch anders uitziet dan we van tevoren hadden gedacht. 

Het belooft een rijk gevuld verrassend programma te worden waarvoor we u van harte willen uitnodigen op zondagmiddag 26 mei om 14.30 uur in de Barchkerk Barchem. Voor de voorstelling worden kaarten verkocht. Deze zijn te reserveren bij Ineke Rossel 06-44406059.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.