DJ Propulsive organiseert eerste editie van PULSE
DJ Propulsive (Ronald Pater)

DJ Propulsive organiseert eerste editie van PULSE

Ronald Pater - beter bekend als DJ Propulsive - organiseert binnenkort een gloednieuw feest: PULSE. En ze pakken het gelijk groots aan, want er komen internationale artiesten naar Hedon Zwolle.

Liever luisteren? Beluister het gesprek met Ronald Pater...

In The X Vibe wordt Pater gevraagd of hij zenuwachtig is. "Een klein beetje wel. Het is natuurlijk spannend."Het evenement "gaat terug naar de roots van housemuziek, zo breed als progressive- en techhouse, in een modern jasje."

'Geen goedkoop grapje'

Onder andere de internationale acts Mr. Belt & Wezol en GUZ draaien op PULSE. "Dat is zeker niet niks. Het is geen goedkoop grapje. Maar we houden het evenement toegankelijk, met een ticketprijs van 15 euro."

Ook aan lokale artiesten geen gebrek. "Dat doen we bewust. We hebben onze local heroes die veel in deze omgeving hebben gedaan. Die moeten meegenomen worden in zo'n line-up."

Win tickets

PULSE wordt 25 mei vanaf 22.00 uur georganiseerd in Hedon Zwolle. In The X Vibe worden tickets weggegeven! Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar [email protected].

In The X Vibe draaien Jesse Sprikkelman en Ron Selles de beste EDM-tracks. En ze bespreken de laatste lifestyle-trends. Beluister hieronder de laatste radiouitzending.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.