Mishandelingen op station Zutphen

Mishandelingen op station Zutphen

Het station in Zutphen lijkt geteisterd te worden door mishandelingen. In korte tijd werden een reiziger en een conducteur in elkaar geslagen.

Donderdagavond is een 28-jarige Zutphenaar mishandeld door drie jongeren. Dit gebeurde rond half 9 in de fietsenstalling. De daders waren rond de 16 tot 18 jaar oud en zijn na het incident richting het centrum gerend. Volgens de politie heeft het slachtoffer letsel overgehouden aan de mishandeling.

Mishandeling conducteur

Deze week werd ook een eerdere mishandeling naar buiten gebracht door de politie. Op 19 april is een conducteur mishandeld, omstreeks half 12 in de avond. Hij was aan het werk op de trein van Arnhem richting Zwolle, die een stop maakte in Zutphen. "Aldaar vind bij de trappen richting de hal een opstootje plaats. Als de conducteur erbij komt gaat het fout en word de conducteur mishandeld door twee daders", leggen dienders uit.

De daders zouden 2 mannen zijn geweest welke de leeftijd hadden van ergens tussen de 17 en 21 jaar. Waarom de politie het nu pas naar buiten brengt? "Helaas staat het voorval niet op camera en doen we daarom deze verlate oproep."

Getuigen van beide incidenten kunnen zich melden via 0900-8844.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.