Vrijdag en zaterdag temperaturen rond de 20 graden

Vrijdag en zaterdag temperaturen rond de 20 graden

Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk kunnen genieten van de lente. En dat zal dit weekend ook weer het geval zijn. Vrijdag en zaterdag worden temperaturen rond de 20 graden verwacht in de regio.

Vrijdag zal relatief zonnig verlopen. Met temperaturen rond de 19 graden. "Lokaal kan in de ochtend nog een enkele bui vallen, maar een groot gedeelte van de dag is het droog en vanaf het middaguur schijnt de zon geregeld", legt WeerPlaza uit.

22 graden met zon

Zaterdag wordt de warmste dag van de week. In ons deel van de regio wordt het maximaal 22 graden. WeerPlaza: "De dag verloopt overal droog met flink wat ruimte voor de zon." Ondernemers bereiden zich voor op opnieuw een zaterdag met volle terrassen.

Na zaterdag zal de temperatuur weer dalen, is de voorspelling. "Zondag is het nog vrij zacht met 13 tot 18 graden, maar in de nieuwe week lijkt de wind wat meer de noordwesthoek op te zoeken. Het wordt op veel plekken dan niet meer warmer dan een graad of 10. De lagere temperaturen gaan gepaard met veel buien en mogelijk ook flink wat wind."

Beluister het laatste weerbericht van WeerPlaza...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.