Truffelceremonie.com opent 7e vestiging in Maasbracht

Truffelceremonie.com opent 7e vestiging in Maasbracht

Truffelceremonie.com, de Zutphense organisatie in de begeleiding van psychedelische therapieën, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwste vestiging in Maasbracht. Gelegen aan de Sint Joosterweg, naast het kruispunt van de A2 en de A73, zal deze locatie worden geleid door de therapeut Peter de Bruijn.

Met de opening van deze 7e vestiging is Truffelceremonie.com de grootste aanbieder van Nederland. Zij brengt haar unieke diensten dichter bij een groter publiek, met een focus op individuele truffelceremonies en kleine groepssessies met een maximum van 4 personen. “Deze intieme setting stelt deelnemers in staat om op een dieper niveau te werken aan persoonlijke groei en welzijn onder begeleiding van gespecialiseerde therapeuten en psychologen” aldus Bart-Willem van Huizum, oprichter van het bedrijf.

Programma voor Transformatie

“Naast de individuele en kleine groepssessies, zal de nieuwe vestiging ook het baanbrekende drie maanden traject genaamd "Programma voor Transformatie" aanbieden” vervolgt Van Huizum. “Dit programma is specifiek ontworpen voor mensen die kampen met diepgaande trauma's, verslavingen, depressie of burn-out. Deze psychedelische benadering biedt een holistische benadering om diepgaande transformatie en heling te bevorderen”.

“Peter de Bruijn, de therapeut die de nieuwste vestiging gaat runnen, brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar Truffelceremonie.com. Hij is vastbesloten om zijn passie voor psychedelische therapie te delen en individuen te begeleiden op hun reis naar welzijn en persoonlijke groei”.

Overwinnen van uitdagingen

"We zijn verheugd om de nieuwste vestiging op 3 mei te openen in Maasbracht", zegt Peter de Bruijn. "We geloven sterk in de kracht van psychedelische therapie om mensen te helpen bij het overwinnen van hun uitdagingen en het realiseren van positieve veranderingen in hun leven. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om nog meer mensen te bereiken en te ondersteunen op hun reis naar heling en groei.”

De Bruijn vervolgt: “Ik heb gekozen om mij aan te sluiten bij Truffelceremonie.com omdat zij de toonaangevende organisatie is die gespecialiseerd is in het bieden van psychedelische therapieën onder begeleiding van ervaren therapeuten en psychologen. Het is fijn om onderdeel te zijn van “het beste jongetje van de klas”. Samen streven we ernaar om mensen te ondersteunen bij het realiseren van positieve veranderingen in hun leven door middel van diepgaande heling en persoonlijke groei”.

Legale truffels

“Zelf ben ik door diepe dalen gegaan in mijn leven. Hier heb ik van mogen leren en nu mag ik anderen helpen om uit de put te kruipen. De 100% legale truffels helpen hierbij net zoals ze mij en de vele andere cliënten hebben geholpen”, rondt De Bruijn af.

Truffelceremonie.com in Maasbracht is nu beschikbaar voor boekingen vanaf 6 mei. Voor meer informatie over hun diensten en programma's, kunt u terecht op de website www.truffelceremonie.com.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.