Jesse Sprikkelman gaat programma over de jaren 10 maken op Koekstad Radio
Jesse Sprikkelman

Jesse Sprikkelman gaat programma over de jaren 10 maken op Koekstad Radio

Jesse Sprikkelman is wekelijks al te horen op Koekstad Radio. Op vrijdagavond presenteert hij daar The X Vibe samen met Ron Selles. Vanaf komende vrijdag gaat hij er nog een radioshow maken: Top Tens. 

Elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zal hij in de Top Tens terug gaan naar het vorige decennium. Hij draait muziek die tussen 2010 en 2019 in de hitlijsten stond. 

Justin Bieber en Taylor Swift

De 10's waren muzikaal gezien een belangrijk decennium. Artiesten zoals Taylor Swift, Justin Bieber, Ellie Goulding en Avicii werden wereldwijd populair. Maar ook namen uit de 00's - zoals Adele, Coldplay en Lady Gaga - bleven hits produceren. 

Veel radioprogramma's die in het teken staan van een decennium gaan terug naar de 70's 80's en 90's. Sprikkelman laat zijn tijdmachine iets eerder stoppen. En gaat terug naar de periode waarin hij zijn eerste stappen in de radiowereld zette.

Hoe luisteren?

Top Tens hoor elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Koekstad Radio. Luister via 94.4 FM, DAB+-kanaal 6D of www.koekstadradio.nl

Ruim een jaar presenteren Jesse Sprikkelman en Ron Selles radioshow The X Vibe op Koekstad Radio. Beluister hier de laatste uitzending... 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.